Rólunk

Rólunk

Az Antenna World Távközlési Szolgáltató célja, hogy a Zala és Vas megye területén található települések otthonaiba és intézményeibe magas minőségű, gyors és megbízható mikrohullámú internet rendszereket vezethessen be.  Fontosnak tarjuk ügyfeleink megelégedettségét, a szolgáltatás teljeskörű menedzselését a helyszíni felméréstől kezdve, a karbantartásig, a barátságos, rugalmas, gyors ügyfélszolgálatig. Cégünk gyorsan, a hosszas ügyintézési időket elkerülve biztosít Önöknek kényelmes és gördülékeny megrendelést és karbantartási szolgáltatásokat.

Hogyan működik?

Mikrohullámú internet szolgáltatásunkat a cégünk által biztosított kültéri egység segítségével veheti igénybe, melyet minden esetben munkatáraink szerelnek fel. A beüzemelés során az épület tetejére mindössze egy kisméretű mikrohullámú eszköz kerül, ami egy UTP kábelen csatlakozik az előfizető számítógépéhez vagy a routerhez. A kültéri egységnek minden esetben szabad rálátással kell rendelkezni egy közeli adótornyunkra, hogy a szolgáltatás zavartalanul működjön.
Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

Szolgáltatási területek

Alsószenterzsébet, Bajánsenye, Belsősárd, Bödeháza, Csertalakos, Csesztreg, Csömödér, Csörnyeföld, Dobri, Felsőjánosfa, Felsőszenterzsébet, Gáborjánháza, Gosztola, Gutorfölde, Hegyhátszentjakab, Hernyék, Iklódbördőce, Ispánk, Kányavár, Kercaszomor, Kerkabarabás, Kerkáskápolna, Kerkaszentkirály, Kiscsehi, Kissziget, Külsősárd, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lispeszentadorján, Lenti, Lovászi, Magyarföld, Magyarszombatfa, Márokföld, Mikekarácsonyfa, Muraszemenye, Nagyrákos, Nemesnép, Nova, Ortaháza, Őrimagyarósd, Őriszentpéter, Páka, Pördefölde, Ramocsa, Resznek, Rédics, Salomvár, Szalafő, Szatta, Szécsisziget, Szentgyörgyvölgy, Szentpéterfölde, Szijártóháza, Szőce, Tormafölde, Tornyiszentmiklós, Velemér, Zalabaksa, Zalacséb, Zalaháshágy, Zalalövő, Zalaszombatfa, Zalaszentgyörgy, Zebecke

Önnél még nem elérhető szolgáltatásunk?

Amennyiben Ön Zala-Vas megye olyan településén lakik, ahol szolgáltatásunk még nem elérhető, és szeretné igénybe venni azt, lehetősége van regisztráció leadására. Amennyiben a regisztrációk száma eléri az adott településen a szükséges mennyiséget, cégünk felméri a fejlesztések lehetőségét. Hívjon minket bizalommal!

Megrendelés

Kalkulált havidíj: